lo b

Kinderbed steigerhout

Uw kinderbed steigerhout haalt u bij Steigerhouttotaal.com. Met een kinderbed steigerhout kunt u met een gerust hart uw kind te ruste leggen. Wij hebben in onze collectie een kinderbed steigerhout die het beste bij u en uw kind past. Zit deze er niet in, dan zorgen wij dat u het kinderbed steigerhout alsnog in huis krijgt. Geef uw wensen en ideeën aan ons door en wij gaan aan de slag met het kinderbed steigerhout om van te dromen. Bij Steigerhouttotaal.com heeft u altijd een kinderbed steigerhout op maat.

Onderhoud kinderbed steigerhout

Een kinderbed steigerhout is makken te onderhouden. Steigerplanken worden gezaagd van de spar. Deze plank van vurenhout wordt standaard gezaagd op drie cm en zijn bedoeld voor gebruik op haven- en bouwsteigers. Wij krijgen deze planken na gebruik binnen, maken ze schoon en geven ze een mooie behandeling. Uw kinderbed steigerhout krijgt zo een prachtige uitstraling die ongeëvenaard zijn in vergelijking met ander houtsoorten. Dit door de eigentijdse uitstraling van de steigerplanken die door het gebruik een soort grijzige laag krijgt. Kijk voor prachtige voorbeelden verder op onze site. Wilt u het kinderbed steigerhout na een tijdje opnieuw behandelen? Dat kan op drie manieren:

  • Impregneren
  • Lakken
  • Beitsen
  • Aan alle drie de manieren zitten voordelen en een paar kleine nadelen verbonden. Wij van Steigerhouttotaal.com raden altijd aan om uw kinderbed steigerhout te behandelen. Als u het gaat lakken, dan is het kinderbed steigerhout goed beschermd tegen vlekken en dergelijke. Hierdoor blijft de toplaag van uw hout goed beschermd. Beits trek dieper in het hout en beschermd uw kinderbed steigerhout daardoor beter. Opnieuw behandelen is wel lastiger. Dat gaat eenvoudiger als u het geheel behandeld door het te impregneren. Dit gebeurt met een olie die eenvoudig te verwijderen is. Geïmpregneerd hout is wel gevoeliger voor vlekken. Heeft u nog meer vragen over het onderhoud en behandelen van onze steigerhouten meubelen, kijk dan verder op deze site voor contact met ons. Er staan ook te gekke voorbeelden van al onze andere steigerhouten meubelen. Voor al uw steigerhouten meubelen kijkt u op Steigerhouttotaaal.com.

Aanbieding

Salontafel Steigerhout Walsall

€ 279
€ 139

Mega Sale!

Salontafel Steigerhout Huddersfield

€ 299
€ 149