lo d

Steigerhouten hoekbank

Een steigerhouten hoekbank van Steigerhouttotaal.com is altijd de bank die u zoekt. Wij hebben een fantastische collectie op onze site staan waar uw steigerhouten hoekbank haast niet in kan ontbreken. En doet het dat toch? Dan maken we alsnog de steigerhouten hoekbank die u in gedachten heeft. Geef simpelweg uw ideeën en gedachten aan ons door en door onze ervaring en uw gedachte komen we samen tot de steigerhouten hoekbank van uw dromen. Daag ons uit en wij gaan met alle liefde aan de slag om uw steigerhouten hoekbank te maken. Kijk verder op onze site voor andere gave producten van Steigerhoutttotaal.com.

Steigerplankenh2>

Uw steigerhouten hoekbank is een duurzaam product. Wij maken uw steigerhouten hoekbank van hergebruikte steigerplanken. Deze planken worden gebruikt op bouw- en havensteigers en zijn bedoeld voor de sloop. Echter, de laatste decennia is men begonnen met het hergebruiken van de planken. En met succes. Tegenwoordig zijn steigerhouten meubelen niet te slijten. Dat komt door het aparte uiterlijk. De planken worden altijd goed schoongemaakt. Echter, door het veelvuldig gebruik is er toch een laagje in het hout getrokken. Een soort grijzige laag, afkomstig van bijvoorbeeld specie en cement. Na het behandelen maken wij van deze planken uw steigerhouten hoekbank. Het hout van uw steigerhouten hoekbank is gemaakt van vurenhout. Deze planken hebben verschillende eigenschappen:

  • Goed bewerkbaar
  • Drie cm dik gezaagd
  • Makkelijk in onderhoud
  • Duurzaam

Service bij Steigerhouttotaal.com

Naast dat wij u de juiste steigerhouten hoekbank aan kunnen bieden, willen wij u ook op allerlei andere vlakken bedienen. Op deze site staan allerlei handige tips over het behandelen van uw steigerhouten hoekbank en het onderhoud daarvan. Al onze medewerkers staan ook klaar om u te helpen met al uw vragen. Daarnaast vindt u hier allerlei voorbeelden van een steigerhouten hoekbank, maar ook van al onze andere producten. Voor uw steigerhouten hoekbank en alle andere meubelen kijkt u op Steigerhouttotaal.com

Aanbieding

Salontafel Steigerhout Walsall

€ 279
€ 139

Mega Sale!

Salontafel Steigerhout Huddersfield

€ 299
€ 149