lo c

Steigerhouten tuinstoel

Steigerhouttotaal.com biedt u de ideale steigerhouten tuinstoel aan. In onze collectie vindt u de steigerhouten tuinstoel waar u al zo lang naar op zoek bent. U wilt een steigerhouten tuinstoel, maar deze zit niet in onze collecte? Geen probleem! Meld het ons en wij zorgen er voor dat u alsnog de steigerhouten tuinstoel krijgt die u wilt. Wij maken bij Steigerhouttotaal.com uw steigerhouten stoel zelf. Kijk op onze site voor te gekke voorbeelden van misschien wel uw steigerhouten tuinstoel. U vindt hier impressies van wat wij doen. Verder staan er ook handige tips over het onderhoud van onze meubelen en de eigenschappen daarvan.

Hoe gaan wij te werk

Het werkt heel eenvoudig. Wij maken de steigerhouten tuinstoel die u in uw hoofd heeft. Neem contact met ons op en geef uw wensen en ideeen aan ons door. Wij gaan aan de slag met uw steigerhouten tuinstoel. Daarnaast maken wij nog heel veel andere producten. Kijk op onze site voor voorbeelden van uw steigerhouten tuinstoel, maar ook van andere steigerhouten meubelen, zoals:

  • Banken
  • Salontafels
  • Bartafels
  • Eettafels
  • Kinderbedden
  • Tv meubels
  • Dressoirs
  • Tuinmeubelen

Dit zijn slechts een aantal van onze veelgevraagde producten, maar wij doen nog veel meer. Bij Steigerhouttotaal.com beperken wij ons niet alleen tot uw steigerhouten tuinstoel, maar wij zijn er voor uw gehele interieur, zowel binnen als buiten.

Service

Met uw steigerhouten tuinstoel komt ook nog meer fantastische service kijken. Onze medewerkers kunnen u helpen met al uw vragen over uw steigerhouten tuinstoel en al onze andere producten. Dit gaat van onderhoud tot aan het zelf maken van uw steigerhouten tuinstoel. Wij staan u met al uw vragen graag te woord. Daarnaast vindt u op onze site nog allerlei handige tips over de eigenschappen van het hout en het behandelen van uw steigerhouten tuinstoel. Kijk verder op deze site om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Aanbieding

Salontafel Steigerhout Walsall

€ 279
€ 139

Mega Sale!

Salontafel Steigerhout Huddersfield

€ 299
€ 149